X 
Arşiţa stiri: 175
Jocurile Olimpice stiri: 134
Transnistria stiri: 1455

Licitații la Chișinău: cît a costat cel mai scump lot pentru comerț ambulant

3 iun. 16:45   Capitala
3907 0

Primăria Municipiului Chișinău informează că în rezultatul licitațiilor deschise nr. 34, nr. 35, nr. 36, nr. 37 și nr. 38, pentru obținerea dreptului de încheiere a contractului pentru amplasarea unităților de comerț ambulant pe teritoriul orașului, au fost adjudecate 43 de loturi în valoare totală de cca 30 de milioane lei.

Cel mai scump lot a fost adjudecat cu 8,28 milioane lei, preț inițial, 1,6 milioane lei, cel amplasat în scuarul Mihai Eminescu, sectorul Centru, cu suprafața de 50m², destinația terasă de alimentație publică, comercializarea băuturilor răcoritoare și fierbinți, produse de patiserie, înghețată și produse street food.

La cele 5 concursuri au fost expuse loturi pentru dreptul de comercializa din gheretă: presă periodică, băuturi răcoritoare și fierbinți, produse de cofetărie și patiserie, apă potabilă, fructe și legume, flori, vată de zahăr și/sau popcorn, articole de artizanat, servicii de multiplicare, copertare, foto, servicii de închiriere a bunurilor recreaționale (mașinuțe electrice pentru copii), servicii de vulcanizare, agreement, terase de alimentație publică, amplasate în parcuri și scuaruri.

Prețul inițial al loturilor expuse a variat de la 28 000 lei (articole de artizanat) pînă la 1 562 000 lei (terasă de alimentație publică).

Termenul contractului pentru dreptul de comercializare din unități comerciale ambulante este de 5 ani pentru gherete și de 3 ani pentru tarabe/automate cu vată de zahăr și/sau pop-corn și pentru servicii de închiriere a bunurilor recreaționale, 1,5 ani pentru serviciile de agrement.

1
0
1
2
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав