TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ion Ceban pune punctul pe "i" în relațiile cu București și Moscova

Ion Ceban pune punctul pe "i" în relațiile cu București și Moscova

Primarul general al capitalei, Ion Ceban, a relatat, într-un interviu pentru UNIMEDIA, ce bani și alte ajutoare va primi Chișinăul, în urma vizitelor efectuate la București și Moscova.

Pentru că a fost acuzat, anterior, că s-au cheltuit aproape 80 de mii de lei pentru deplasările Aparatului Primăriei în afara țării, Ion Ceban a declarat că în urma acestor vizite, Chișinăul a cîștigat deja 80 de milioane de lei sub formă de granturi și alte ajutoare, din partea Bucureștiului și Moscovei.


„Dacă este vorba despre cele 80 de milioane (de lei n.r.), ne referim la aproape 1 milion de euro pentru reabilitarea Parcului Alunelul și aproape 3 milioane de euro pentru reabilitarea clădirii istorice a liceului Gheorghe Asachi, din partea Bucureștiului”, a punctat Ceban.

Edilul a vorbit și despre rezultatele vizitelor la Moscova, două de la preluarea mandatului: „Dacă ne referim la Moscova, avem înțelegerea că ne vor dona mai multe unități de tehnică, începînd cu cea de deszăpezire... sîntem în proces de coordonare, ce fel de tehnică și cum o aducem la Chișinău”.

Potrivit unei note informative prezentate de consilierul municipal liberal Ion Cebanu, doar în perioada 5 decembrie - 22 decembrie, angajații aparatului Primăriei Chișinău au efectuat șapte deplasări de serviciu, care au costat bugetul municipal aproape 80 de mii de lei. Cele mai multe vizite au fost efectuate de Ion Ceban, însoțit de consiliera Natalia Ixari.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load