COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 610 688   INFECTAȚI 259 667(+161)   TRATAȚI 252 166     DECESE 6261(+4)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2833
Puterea stiri: 6452
Coronavirus stiri: 7320

Ion Ceban oferă detalii despre lucrările de reparație a străzii Albișoara

10 iun. 16:15   Capitala
1435 2

Peste 3000 de m2 de asfalt de pe strada Albișoara va fi frezat și pus din nou, din contul companiei care făcut lucrările de reabilitare a străzii. Potrivit primarului general Ion Ceban, Primăria Chișinău nu va cheltui niciun leu pentru aceste lucrări.

Potrivit primarului general Ion Ceban, în respectarea obligațiunilor contractului, antreprenorul a demarat lucrările de remediere a neconformităților depistate.

„La acest subiect au fost mai multe ședințe cu antreprenorul și reprezentanții ASD, dar și responsabilii primăriei. Inițial a fost preconizată remedierea prin frezare și așternerea asfaltului nou pe aproximativ 3000 m2, după mai multe analize s-a decis că antreprenorul va freza asfalt mai mult decît a fost preconizat în urma constatării de către comisia de recepție”, a punctat acesta.

„Astăzi se frezează ultimul segment identificat, în apropierea str. P. Rareș, iar dacă condițiile climaterice vor fi favorabile, tot astăzi se planifică asfaltarea întregii porțiuni frezate. Concomitent, se remediază neconformitățile la toate accesele pe tronsonul străzilor Zaikin – P. Rareș. După așternerea asfaltului proaspăt, în următoarele săptămîni se planifică aplicarea marcajului rutier”, a declarat Ceban.

Amintim că pentru reparația străzii Albișoara au fost alocate anterior peste 70 de milioane de lei.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Noul parlament și-a început activitatea. Ce așteptări aveți de la activitatea sa?
🔽🔽