Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4055

Ion Ceban: ”Sîntem poporul care dorește pace acasă și în toată lumea”

9 mai. 11:00   Capitala
3569 0

Primarul Capitalei Ion Ceban, a venit cu un mesaj cu prilejul sărbătorii de 9 mai, zi în care în țara noastră este marcată Pacea.

”Împreună pentru pace! Sîntem poporul care dorește pace acasă și în toată lumea. Sîntem pentru unitate și nu dorim să fim divizați.
Avem prezentul pentru care trebuie să ne implicăm cu toții, să dezvoltăm țara noastră și, avem viitorul care este în puterea fiecăruia de a-l schimba spre bine.
Doar împreună putem scrie istoria Republicii Moldova, astfel, ca generațiile următoare să fie mîndre pentru deciziile luate de noi.
Primăria Municipiului Chișinău, astăzi, 9 mai, organizează în toate sectoarele Capitalei mai multe evenimente dedicate Zilei Victoriei asupra fascismului și Zilei Europei.
Recunoștință tuturor veteranilor, tuturor celor care și-au pierdut viața pe cîmpul de luptă și să păstrăm în memorie curajul și devotamentul de care au dat dovadă.
Astăzi sîntem determinați, deschiși și implicați pentru ca parcursul European al țării noastre să unească poporul nostru”, a scris Ceban.

Reamintim că astăzi în Republica Moldova este sărbătorită pacea și unitatea.

Astăzi, se împlinesc 79 de ani de la încheierea Celui de-al doilea Război Mondial.

32
1
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?