COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

În capitală au revenit tarabele care vînd înghețată și băuturi răcoritoare

În capitală au revenit tarabele care vînd înghețată și băuturi răcoritoare

Căldura din această vară va fi mai ușor de suportat cu o înghețată și o apă răcoritoare.

Astfel, începînd cu ziua de 1 iunie și pînă în data de 31 octombrie, în capitală va fi organizat comerțul ambulant stradal, cu înghețată, băuturi răcoritoare și produse de patiserie, această acțiune de comerț se desfășoară anual în perioada estivală.

În acest sens, primarul general a semnat o dispoziție, care prevede ca acest tip de comerț să aibă loc în zonele de odihnă din capitală (grădini publice, parcuri, scuaruri), pe străzile și bulevardele principale ale orașului.


Astfel, în fiecare zonă în parte Direcția generală comerț, alimentație publică și prestări servicii, stabilește amplasarea a cîte o singură unitate de comerț ambulant (rulotă, tonetă), iar în spațiile cu circulație pietonală intensă, pînă la 3 unități de comerț ambulant.

Edilul a precizat că acest gen de comerț este prevăzut doar pentru perioada estivală, urmînd ca agentul economic să asigure evacuarea unității de comerț ambulant, odată cu expirarea termenului prevăzut în autorizația de amplasare.

Mai mult, activitatea comercială ambulantă stradală, în sezonul estival va fi realizată cu respectarea strictă a măsurilor de prevenire și diminuare a răspîndirii infecției COVID-19.

De precizat că în fiecare an gheretele și tonele sînt deschise pe perioada de vară-toamnă.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load