COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cum se pregătește administrația Pieței Centrale din Chișinău de reluarea activității

Cum se pregătește administrația Pieței Centrale din Chișinău de reluarea activității

Piaţa Centrală din Chişinău se pregăteste să-şi deschidă porţile pentru comercianţi şi cumpărători. Administraţia acesteia a întreprins toate măsurile pentru a preveni infectarea cu noul Coronavirus, informează Radio Moldova Actualităţi.

Un set de măsuri restrictive a fost elaborat de administraţia pieţii, pentru a preveni infectarea cu noul tip de Coronavirus.

„Începînd cu data de 1 iunie, vînzătorii şi cumpărătorii vor trebui să respecte următoarele cerinţe: să asigure dezinfecţia frecventă a obiectelor şi a încăperii, să poarte şi să folosească pe toată durata programului de lucru sau a vizitei echipamentul de protecţie, măşti, mănuşi, să menţină distanţa socială de cel puţin doi metri faţă de clienţi sau de colegi”, a menţionat directorul interimar al pieţei, Ion Pîntea.

Amintim că, Piaţa Centrală a fost închisă în luna martie, iar decizia de redeschidere a acesteia a fost luată de Comisia pentru Situaţii Excepţionale în Sănătate Publică. În această perioadă, comercianţii au desfăşurat mai multe proteste prin care au cerut permisiunea de a-şi relua activitatea.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load