COVID-19 în MOLDOVA

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cîte paturi pentru pacienții cu Covid-19 mai sînt în spitalele din capitală

În spitalele din Chișinău sînt tot mai puține locuri libere pentru tratarea pacienților infectați cu noul coronavirus.

În Capitală, acolo unde sînt înregistrate cele mai multe cazuri de boală, mai sînt disponibile mai puțin de o sută de paturi.

„Din cele o mie de locuri destinate pentru pacienții infectați cu noul coronavirus, în jur de 940, 980 de paturi sînt ocupate. Această cifră variază în ultimele zile”, a declarat edilul Ion Ceban în cadrul emisiunii „Piatnița cu Anatol Golea”, de la RTR Moldova, scrie tv8.md.

Primarul a mai spus că toate instituțiile medicale sînt pregătite pentru a face față acestui număr de pacienți. „Medicii trebuie acum să depună un efort dublu”, a menționat Ion Ceban.

În municipiul Chișinău în total au fost confirmate 19 532 de cazuri de coronavirus. Din numărul total al celor infectați, 405 au decedat, iar 13 376 s-au tratat. Sub supraveghere medicală se află 10 896 de persoane.


Ministerul Sănătății a anunțat că astăzi, 18 septembrie, au fost înregistrate alte 665 de cazuri noi de infectare cu COVID-19. Bilanțul persoanelor infectate a ajuns la 45 648, iar celor decedați la 1 186.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load