X 
Criza energetică stiri: 1778
Cutremure stiri: 391
Eurovision stiri: 428

Chișinăuienii indignați de ”nimicirea” copacilor de pe str. 31 august (VIDEO/FOTO)

31 oct. 2017,, 15:42   Capitala
5326 0

Locuitorii capitalei se arată indignați de faptul că autoritățile locale au decis să taie o parte din copacii aflați pe strada 31 august din capitală, pentru a elibera spațiul pentru evenimentele dedicate sărbătorilor de iarnă.

Un cititor al portalului de știri NOI.md ne-a transmis imagini în care angajații de la Spații Verzi s-au apucat deja de curățat zona, iar cîțiva copaci deja au fost nimiciți.

Reamintim că astăzi, consilierul Partidului Nostru, Ilian Cașu a venit cu o solicitare către Întreprinderea Municipală ”Asociația de gospodărire a spațiilor verzi”, pentru a prezenta care copaci vor fi tăiați de pe strada 31 august.

El susține că ar deține informația precum se propune tăierea mai multor copaci decît s-ar fi stabilit inițial.

NOI.md precizează că luni, în cadrul ședinței săptămînale a serviciilor Primăriei, Nistor Grozavu a anunțat că evenimentele, dedicate sărbătorilor de iarnă, nu se vor mai desfășura în Piața Marii Adunări Naționale, ci pe strada 31 august.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?