TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Top 3 - Programe de Contabilitate din Moldova ©

Top 3 - Programe de Contabilitate din Moldova

Cunoaștem cu toții că astăzi tot mai puțini contabili lucrează cu Exceluri, din fericire acum sunt multe programe care ușurează muncă destul de grea a acestora. Analizând piața la momentul actual, am selectat 3 cele mai eficiente programe de contabilitate pe care le puteți alege în funcție de nevoile și posibilitățile Dvs.

1C – un program ce este comercializat de multe companii din Moldova, ofertele cărora nu diferențiază mult de la una la altă.

Acest program este destinat evidenței contabile a diferitor companii începând cu întreprinderile mici până la holding-uri și corporații.

Prețul acestui program începe de la 6000 lei standart.

Update-urile se fac contra cost de către specialiștii companiei de la care a fost procurat softul sau alți programatori freelanceri.

Programul are și Demo versiune care poate fi accesată online în urmă procurării.

Pentru utilizatorii care nu cunosc programul este nevoie de instruire. Unele companii ce comercializează acest soft dispun de o linie de consultanță și update-uri lunare la un preț de 480lei/lună.

Elemento – un program elaborat de compania de contabilitate Ducont care îl utilizează cu success din 2016. Acest soft este mai puțin cunoscut, însă datorită funcționalității sale devine tot mai popular în ultimul timp.

Aplicatia este destinată evidenței contabile a companiilor mici și mijlocii.

Prețul programului începe de la 200 lei/lună.

Informațiile sunt păstrate în cloud și se lucrează online, adică de oriunde și oricând.

Toate update-urile se fac automat și gratis.

Softul are și versiune Demo, iar dupa inregistrare utilizatorii il pot folosi 30 de zile gratuit →

Pentru utilizarea acestui program nu este nevoie de instruire, deoarece este intuitiv și ghidează pas cu pas, iar în cazul în care apar neclarități utilizatorul poate beneficia de o linie de consultanță online direct din program și absolut gratuit.

Universal Accounting - program ce oferă multe posibilități utilizatorului și care folosește baza de date de tip Oracle pentru păstrarea și prelucrarea datelor.

Acest soft este utilizat pentru evidență contabila a tuturor categoriilor de companii, dar este mai des achiziționat de companiile mari și mijlocii.

Prețul acestui program începe de la 3000 EUR.

Update-urile se fac de către specialiștii companiei ce comercializează programul sau alți programatori specializați în domeniul dat.

Softul are și o Demo versiune pentru Cloud la companiile mici, mai multe detalii aici.

Este nevoie și de instruire pentru a putea utiliza acest program.

Așadar pe lânga aceste informații, în alegerea programului va trebui să mai țineți cont și de: condițiile de utilizare, confidențialitatea datelor dar și ca interfață să fie una ușor de folosit. Nu uitați însă că oricât de bun nu ar fi softul pe care la-ți ales, totuși rolul de baza pentru o contabiitate corectă o are contabilul.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load