Coronavirus stiri: 8216
Obiectiv european stiri: 317
Criza energetică stiri: 941

Performanțele luptătorilor moldoveni, susținute cu 660 000 de lei de 7777.md ©

22 dec. 2021,, 16:31   Business
2426

Pe final de an, performanțele luptătorilor moldoveni au fost răsplătite cu încă aproape 275 de mii de lei de portalul de pariuri sportive 7777.md. Este vorba despre recompensele pentru medaliile de aur, argint și bronz, oferite de casa națională de pariuri, sportivilor și antrenorilor Federației de Lupte pentru rezultatele marcante la campionatele europene și mondiale.

Printre cei distinși este și campionul mondial la lupte greco-romane, Alexandrin Guțu. Sportivul spune că susținerea financiară este foarte importantă pentru sportivii de performanță, deoarece trebuie să se dedice în totalitate antrenamentelor, regim incompatibil cu program de muncă obișnuit.

”Sunt fericit că NGM Company apreciază sportivii, noi muncim și merităm. Cu premiul de la 7777.md o să-mi achiziționez haine pentru sală și vitamine utile la pregătirea pentru un campionat european. Un sportiv de performanță nu poate face sport și lucra în același timp pentru a supravețui. Dacă faci un lucru, îl faci profesionist”, povestește cu încredere campionul mondial.

Vicecampionul european Radu Lefter a primit din partea portalului 7777.md 7 mii de lei, bani foarte utili pentru regimul alimentar special al unui sportiv.

”Am revenit anul acesta de la campionatul european cu locul doi și am fost răsplătit de oficialii portalului 7777.md cu șapte mii de lei, sunt foarte mulțumit. De acești bani voi cumpăra produse alimentare, de care are nevoie un sportiv de performanță”, și-a susținut colegul vicecampionul Radu Lefter.

Anul 2021 a fost bogat în medalii pentru federația de lupte. Nu putem uita performanța lui Victor Ciobanu, care a devenit campion mondial, Irina Rîngaci, campioană europeană la seniori și juniori, Iulia Leorda, campioană europeană, titluri adjudecate la Oslo. Un aport considerabil la atingerea acestor rezultate l-a avut și 7777.md, afirmă președintele Federației de lupte din Moldova, Ivan Gheorghiu.

”Am beneficiat de o sumă impunătoate din partea portalului 7777.md, 660 miii de lei, banii au fost direcționați pentru premierea și susținerea sportivilor tineri și cei cu performanțe și acest lucru este bine venit. Eu sper în continuare că vom avea susținere, fără atenția mediului privat ne va fi greu să ne dezvoltăm’’, a menționat președintele Federației de lupte.

Alexandru Gîscă, reprezentantul NGM Company a evidențiat că portalul de pariuri pe care îl administrează a devenit un prieten fidel al sportivilor și antrenorilor.

”Moldova are sportivi talentați și antrenori devotați vocației. Suntem bucuroși să le oferim suport și ne mândrim că susținerea financiară oferită de singurul portal autorizat de pariuri sportive 7777.md îi ajută să fie și mai buni, să continue să ne reprezinte țara cu demnitate’’, a declarat Alexandru Gîscă.

În anul 2021, casa națională de pariuri sportive 7777.md a alocat peste 4 milioane de lei pentru susținerea sportului de amatori și profesionist. Din această sumă, 660 de mii de lei au ajuns la Federația de lupte. Cu toate acestea, acțiunile de sponsorizare vor fi suspendate, din 1 ianuarie 2022, ca urmare a modificărilor legislative, care interzic astfel de campanii.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав