COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

A venit timpul ca roboții să câștige bani pentru noi ©

A venit timpul ca roboții să câștige bani pentru noi

În următorii ani automatizarea va atinge proporții globale.

Da, da! De ceva timp încoace suntem îngrijorați că roboții vor înlocui oamenii în câmpul muncii. Și acum, într-adevăr, milioane de oameni sunt pe punctul de a rămâne fără un loc de muncă iar unele profesii vor înceta să mai existe. Dar acest proces inevitabil de înlocuire a unei persoane cu un computer poate și trebuie privit dintr-un alt punct de vedere. Dar ce-ar fi dacă robotul va lucra în locul Dvs. și va câștiga bani în același timp. Vă imaginați?! Sectorul financiar, ca unul dintre cele mai inovatoare, a adoptat de mult această idee. Dacă doriți să vă convingeți de acest lucru, atunci vă îndemnăm să participați la evenimentul, care va avea loc la Chișinău pe 21 noiembrie, și va fi dedicat unuia dintre cele mai actuale subiecte din zilele noastre: „Oare poate un robot să câștige mai mult și mai rapid ca omul?”

Organizatorul acestui eveniment exclusiv este compania Alpari, cel mai mare forex broker din Republică. Special pentru acest eveniment educațional și analitic, în Moldova va veni analistul financiar și cel mai citat economist din mass-media din Moldova, Ucraina și Belarus, Vadim Iossub, precum și specialistul atestat în domeniul pieței financiare, specializat în automatizarea tradingului și crearea roboților de tranzacționare, trader cu experiență, Dmitrii Slepțov. În cadrul acestei întâlniri de afaceri, experții le vor spune participanților dacă se așteaptă sau nu o nouă criză economică mondială, care sunt perspectivele leului pe piața valutară și, desigur, își vor împărtăși cunoștințele despre roboții de tranzacționare: de unde pot fi achiziționați, cum trebuie aleși și cum pot fi aplicați.

Participarea la eveniment este gratuită, dar numărul de locuri este limitat. Trebuie să vă înregistrați din timp pe site-ul evenimentului.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load