Teatrul Național „Eugene Ionesco” invită la premiera unui detectiv criminal, cu umor negru

1 mar. 21:31   Afiș
1633 0

Teatrul Național „Eugene Ionesco” invită la premiera Funia, un detectiv criminal, cu umor negru. Spectacolul se va juca pe 5 martie, la ora 17.30.

„«Funia» este o adaptare după piesa Funia (Rope) a autorului englez Patrick Hamilton. Tot în baza acestui text a fost făcut renumitul film „Rope” în regia lui Alfred Hitchcock. Acțiunea piesei se desfășoară într-un apartament de lux din New York. Doi tineri îl omoară pe prietenul și colegul lor de facultate, David Kentley. De ce? Pentru senzație. Brandan și Phillip decid să ascundă cadavrul într-o ladă și organizează o petrecere chiar în apartamentul în care s-a petrecut crima. Această ladă va servi drept masă pentru sărbătoare. Printre invitați este tatăl lui David, mătușa lui, logodnica lui, colegul lor de facultate, Keneth și cireașa de pe tort este profesorul lor de filosofie, Rupert Cadell. El este cel care … Pentru a afla ce se va întâmpla în continuare, vă invităm la spectacol”, se arată în mesajul TNEI.

Una dintre problemele de bază în acest text este dezmățul, egoismul, lipsa de responsabilitate, de empatie a generației tinere, modul sălbatic prin care își apără drepturile, călcând pe drepturile și capetele altor oameni, notează diez.

„Funia” este un spectacol actual, modern, cu actori tineri, despre tineri și pentru tineri.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Problemele legate de anularea zborurilor Air Moldova și plecarea mai multor companii aeriene reprezintă:
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий