X 

O seară în parc ©

20 apr. 2018,, 16:43   Afiș
2597 0

1 Iulie, e vară, cald, iar vântul adie ușor și e timpul perfect pentru a fi acolo, la Teatrul de Vară, locul unde armonia prinde un contur magic și îmbrățișează sublimul moment de o vedea pe ea, cea care sparge hotarele cu vocea ei incontestabilă și atinge chiar și cele mai surde suflete - Valentina Naforniță.

“O seară în parc” este un eveniment marca iTicket ce are drept scop sensibilizarea publicului asupra renovării Teatrului Verde, edificiu cultural de o valoare incontestabilă.
Eugen Doga fiind invitatul special al serii, precum și Cătălin Josan, Brio Sonores, Constantin Moscovici, Mihai Munteanu, Vitalie Advahov și alți soliști care vor fi acompaniați de orchestra extinsă a Teatrului Național de Operă și Balet, în frunte cu dirijorul Dumitru Cârciumaru vin sa ne reamintească că frumosul va fi etern prin ei. Acești artiști de excepție nu ne-au abandonat și continuă să cultive frumosul în noi toți, iar compania iTicket, are grijă să transmită această selecție de frumos mai departe celor insetați și dornici de el.
Brațele Teatrului de Vară sunt suficient de încăpătoare să primească pe toți cei 6500 iubitori de sublim, care până în luna mai, beneficiază și de un preț special la procurarea biletelor - doar de la 100 lei.
Din 1 mai, prețul biletelor se vor majora!

Nu puteți rata acest eveniment, ne reprezintă, e parte din noi! 1 Iulie 2018, fă parte și tu la cel mai de suflet eveniment de până acum!

Bilete disponibile: https://iticket.md/event/o-seara-in-parc

Urmărește-ne și pe facebook: https://www.facebook.com/events/773117829564296/

https://www.facebook.com/valentina.nafornita.soprano/

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?