Un procuror a înscenat un proces de judecată pentru o cerere în căsătorie

Un procuror a înscenat un proces de judecată pentru o cerere în căsătorie

Un procuror din Florida (SUA), în vîrstă de 28 de ani a înscenat o ședință de judecată, în cadrul căreia a cerut-o de soție pe o avocată, care anterior i-a fost colegă.


Acuzatorul Brandon Dinetz și-a cunoscut aleasa inimii - Jennifer Lettman, în 2016, cînd ambii lucrau în procuratura Palm Beach. Cei doi s-au angajat într-o relație amoroasă, dar mai tîrziu tînăra și-a schimbat locul de muncă, angajîndu-se într-o mică firmă de avocatură specializată în procese civile, transmite Bizlaw.


Procurorul a pregătit cinci luni momentul cererii în căsătorie. Acesta s-a înțeles cu judecătorul de la o instanță districtuală să înseceneze audieri pe marginea unui pretins caz de conducere în stare de ebrietate.


Rolul pîrîtului și cel al avocatului au fost jucate de prietenii viitorului mire.


Procurorul și-a convins viitoarea soție să participle la audieri sub pretextul de a asculta și a evalua pledoaria lui către jurați. Apărătoarea nu a bănuit nimic, deoarece astfel de proceduri erau practicate.  


Femeia și-a dat seama de ce urmează să se întâmple atunci cînd judecătorul a deschis ședința și a invitat în sală 17 jurați – aceștia erau rude apropiate și prieteni de-ai cuplului.


Cînd și-a văzut viitorul socru și soră, avocata a izbucnit în plîns și i-a spus ”da” procurorului, care a îngenuncheat în fața ei.


”Domnule Dinetz vă condamn la detenție pe viață” a spus în cele din urmă judecătoarea, sub amuzamentul celor prezenți în sală.


Procurorul i-a dăruit avocatei un inel cu diamant, care aparținea bunicii sale.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load