COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un bărbat a lovit cu pumnii un rechin, salvîndu-și soția de la moarte

Un bărbat a lovit cu pumnii un rechin, salvîndu-și soția de la moarte

Un bărbat a sărit de pe placa sa de surf pe un rechin care îi atacase soția și a lovit cu pumnii prădătorul, pînă ce acesta i-a dat drumul soției și a plecat, potrivit BBC.

Chantelle Doyle, o femeie de 35 de ani, făcea surf în Port Macquarie, oraș portuar și stațiune balneară cunoscută în Australia, alături de soțul ei, când a avut loc atacul. Conform specialiștilor, femeia a fost atacată de un rechin alb, cu o lungime de 3 metri, transmite libertatea.ro.

Soțul femeii, Mark Rapley, a dovedit curaj și prezență de spirit, a intervenit imediat și a lovit rechinul cu pumnii, pînă cînd acesta i-a lăsat soția în pace, scrie BBC.


Cum a explicat bărbatul gestul curajos Oficialitățile au lăudat gestul bărbatului, care a acționat extrem de rapid și a salvat-o pe soția sa, numindu-l „erou”. Dar Mark Rapley nu a fost de acord să fie numit astfel.

„ Nu sunt un erou. Știam că ea va avea probleme, așa că am reacționat. Cînd vezi mama copilului tău, sprijinul tău, nu ai cum să nu reacționezi”, a spus el, potrivit Daily Mail. Femeia a fost transportată cu un elicopter la spital, a fost operată și este în stare stabilă.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load