COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Shanghai Disneyland s-a redeschis

Shanghai Disneyland s-a redeschis

În China măsurile de relaxare încep să fie din ce în ce mai evidente pe măsură ce cazurile de coronavirus scad. Luni dimineață a fost redeschis parcul cu distracții Shanghai Disneyland.

Deocamdată, Shanghai Disneyland va lua măsuri pentru a preveni răspîndirea virusului, cum ar fi limitarea vizitatorilor, necesitatea achiziţionării de bilete în avans, respectarea măsurilor de distanţare socială la cozi, în restaurante, vehicule şi în interiorul atracţiilor parcului, dar şi implementarea unor măsuri sporite de igienizare şi dezinfectare, scrie libertatea.ro.

Vizitatorii sînt îndemnați să poarte măști de protecție, așa cum a solicitat guvernul chinez. Înainte ca parcul tematic să se deschidă, luni, la ora locală 9.00, fanii, unii dintre ei care purtau urechi de Mickey Mouse și erau îmbrăcați ca personajele Disney, au venit și s-au aliniat, păstrînd o distanță de aproximativ un metru între ei, măsurată prin semne desenate pe asfalt, scrie Kyodo News.


Coronavirusul care cauzează boala respiratorie COVID-19 a fost detectat pentru prima dată la sfîrșitul anului trecut în centrul orașului chinez Wuhan.

Acesta a infectat aproape 83.000 de oameni în China continentală și a ucis peste 4.600, au declarat autoritățile sanitare din China.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load