COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 999 493   INFECTAȚI 390 742(+1783)   TRATAȚI 367 199      DECESE 10452(+8)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7904
Criza energetică stiri: 493

Shanghai Disneyland s-a redeschis

11 mai. 2020,, 21:27   În lume
1373 0

În China măsurile de relaxare încep să fie din ce în ce mai evidente pe măsură ce cazurile de coronavirus scad. Luni dimineață a fost redeschis parcul cu distracții Shanghai Disneyland.

Deocamdată, Shanghai Disneyland va lua măsuri pentru a preveni răspîndirea virusului, cum ar fi limitarea vizitatorilor, necesitatea achiziţionării de bilete în avans, respectarea măsurilor de distanţare socială la cozi, în restaurante, vehicule şi în interiorul atracţiilor parcului, dar şi implementarea unor măsuri sporite de igienizare şi dezinfectare, scrie libertatea.ro.

Vizitatorii sînt îndemnați să poarte măști de protecție, așa cum a solicitat guvernul chinez. Înainte ca parcul tematic să se deschidă, luni, la ora locală 9.00, fanii, unii dintre ei care purtau urechi de Mickey Mouse și erau îmbrăcați ca personajele Disney, au venit și s-au aliniat, păstrînd o distanță de aproximativ un metru între ei, măsurată prin semne desenate pe asfalt, scrie Kyodo News.

Coronavirusul care cauzează boala respiratorie COVID-19 a fost detectat pentru prima dată la sfîrșitul anului trecut în centrul orașului chinez Wuhan.

Acesta a infectat aproape 83.000 de oameni în China continentală și a ucis peste 4.600, au declarat autoritățile sanitare din China.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X