COVID-19 în MOLDOVA

Rusia are îndoieli în privința scafandrelor lui Ilon Mask

Rusia are îndoieli în privința scafandrelor lui Ilon Mask

Designul scafandrelor pentru echipajul navei spațiale Crew Dragon a companiei SpaceX este spectaculos, însă problema securității lor rămîne în vigoare.

Despre acest lucru a declarat pentru RIA Novosti directorul Centrului de inginerie prototipuri de mare complexitate "Cinetica" a Universității Naționale tehnologice și de cercetare MISiS, designerul industrial Vladimir Pirojkov, scrie lenta.ru.

Potrivit lui, acesta nu este chiar un costum, ci un mijloc de protecție individuală pe drumul de la Pămînt spre Stația Spațială Internațională (ISS), dezvoltat de renumitul designer de modă de la Hollywood, Jose Fernandez. El crede că siguranța tehnologiei companiei, condusă de Ilon Musk, poate fi verificată numai prin exploatarea pe parcursul mai multor ani.


Pirojkov a remarcat, de asemenea, că la americani lucrul cu publicul și designul a fost întotdeauna la cel mai înalt nivel. El a adăugat că, dacă depunem eforturi, ar putea fi îmbunătățit și designul tehnicii ruse. Designerul a subliniat că asupra acestui lucru trebuie încă de muncit.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load