COVID-19 în MOLDOVA

Pandemia de COVID-19 ar putea anula Cărciunul

Pandemia de COVID-19 ar putea anula Cărciunul

Pînă în prezent, în Marea Britanie au fost confirmate aproape 360.000 de îmbolnăviri cu noul coronavirus și s-au înregistrat peste 40.000 de decese.

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății din Marea Britanie, Matt Hancock, a precizat că speră să nu fie nevoie ca Crăciunul „să se anuleze” din cauza pandemiei de coronavirus, transmite romaniatv.net.

Hancock a precizat că în condițiile actuale, regulile Guvernului sînt "foarte importante” și că „fiecare persoană din țară” trebuie să contribuie pentru a ține sub control epidemia.


El a mai adăugat că speră că noile restricții care au fost impuse nu vor duce la anularea Crăciunului și implicit a festivităților.

Acest lucru înseamnă că mesele în familie tipice Crăciunului şi vizitele din partea rudelor sau prietenilor vor deveni aproape imposibile, ducînd la anularea sărbătorii.

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Matt Hancock a declarat: Aceasta este o regulă foarte simplă, care spune că nu poți socializa cu mai mult de șase persoane.

Vrem să stabilim foarte clar pentru toată lumea, astfel încît toată lumea să aibă șansa să afle despre aceste reguli, să le citească și apoi să le respecte și, de aceea, va intra în vigoare luni.

Matt Hancock a spus că „speră" că sărbătoarea Crăciunului nu va fi anulată din cauza pandemiei de coronavirus, însă a recunoscut că măsurile impuse de Guvern ar putea fi un impediment. Cu toate acestea susţine că britanicii trebuie să „acționeze acum" pentru a controla virusul.

Recent, au fost interzise adunările în interior, iar cele al căror număr depășește șase persoane sînt interzise în spațiile publice în Marea Britanie.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load