O tînără, cerută în căsătorie în mod neobișnuit. Surpriza primită

O tînără, cerută în căsătorie în mod neobișnuit. Surpriza primită

O cerere inedită în căsătorie i-a făcut celebri peste noapte pe doi tineri din Statele Unite. 


Modul în care americanul şi-a cerut în căsătorie iubita a impresionat internauţii. Şi asta pentru că a avut un ajutor de nădejde: un pui de Golden Retriever. 


Tînărul i-a spus iubitei lui că a aranjat o şedinţă foto de cuplu în care trebuie să fie îmbrăcaţi la patru ace. După ce au fost fotografiaţi, acesta i-a oferit un pui de Golden Retriever. Surprinzele, însă, nu s-au oprit aici, scrie observator.tv.


După ce i-a dat cîinele, tînărul şi-a întrebat partenera dacă nu vrea să-i ştie numele. Aceasta s-a uitat pe zgarda patrupedului, unde scria Kadie, acelaşi nume ca şi al ei, apoi a citit mai departe şi a văzut mesajul "Vrei să te căsătoreşti cu mine?" Iar el s-a pus în genunchi. 


Pentru a obţine un răspuns favorabil, momentul special a fost plănuit în detaliu, cu ajutorul unor prieteni care s-au ocupat de căţeluşă, pînă la marele moment. 


Fotografiile emoţionante au fost apoi postate pe un grup de Facebook, dedicat iubitorilor de cîini. Nicio clipă, cei doi nu s-au gîndit ce impact vor avea imaginile. 


Imaginile cu puiul de Golden Retriever au fost distribuite de zeci de mii de ori şi au primit sute de aprecieri. Cel mai fericit de cererea în căsătorie ingenioasă este cîinele lor adult, care are acum un partener de joacă. 


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load