COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

O parte din informațiile despre Zavorotnyuk sînt false - media

O parte din informațiile despre Zavorotnyuk sînt false - media

Potrivit noilor informații din presă, actrița nu s-a aflat în comă și nu a fost niciodată în stare critică.

Unele dintre informațiile despre boala și starea actriței ruse Anastasia Zavorotnyuk pot fi false. Acest lucru este confirmat de cuvintele omului de afaceri Nikita Mogutin, publicate pe canalul Baza Telegram.

Potrivit bărbatului, Zavorotnyuk este într-adevăr bolnavă și trece un curs de radioterapie, dar nu a fost niciodată în comă sau în prag de moarte.
Actrița se simte rău, deoarece organismul său suportă greu procedurile, dar în stare critică vedeta nu s-a aflat.

În plus, potrivit noilor informaţii, tratamentul lui Zavorotnyuk este compensat de polița de asigurare, deci familia sa nu are nevoie de fonduri suplimentare.


Mogutin a sugerat că sursa de informații neadevărate despre starea actriței ar putea fi producătorul scandalos Andrei Razin, care a încercat să-şi mai facă nişte publicitate din cauza bolii vedetei.

Anterior, producătorul formaţiei „Laskovîi Mai”, Andrei Razin, a declarat presei că Anastasia Zavorotnyuk ar mai avea de trăit cîteva zile. De asemenea, în presă s-a scris despre craniotomie la Zavorotnyuk.

Reamintim că la mijlocul lunii septembrie 2019, în mass-media au apărut informaţii precum că actrița rusă Anastasia Zavorotnyuk se luptă cu ultima etapă a cancerului de creier. Oficial, niciuna dintre rudele sau reprezentanții vedetei nu a confirmat aceste informații.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load