Moment uimitor în Times Square. Cum au reușit 2 frați un nou record

Moment uimitor în Times Square. Cum au reușit 2 frați un nou record

Frații Nik și Lijana Wallenda, de la circul “Flying Wallendas”, au fost protagoniștii unui moment de senzație în piața Times Square din New York.


Cei doi au devenit primii oameni care au reușit să traverseze celebra piață din New York pe un cablu agățat la înălțimea unei clădiri de 25 de etaje.


Cablul a fost fixat la o înălțime de 396 de metri, pe două clădiri din New York, la spectacol asistînd mii de oameni, informează CNN.


Potrivit sursei citate, frații au plecat de la capete diferite și s-au intersectat după 17 minute de la start. Lijana, 42 de ani, s-a șezat pe sîrmă pentru a-i permite fratelui ei, Nik, 40 de ani, să o pășească, în uralele celor care au asistat cu sufletul la gură la cascadorie.


“Am reușit grație lui Dumnezeu. Teama nu mă va învinge“, a declarat Lijana, care și-a învins teama după ce a suferit o accidentare gravă în 2017, cînd a căzut alături de alți patru acrobați de la o înălțime de 9 metri în timpul unei cascadorii.


Cei doi frați Wallenda au purtat hamuri de protecție, pentru că altfel nu ar fi primit aprobarea din partea primăriei din New York.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load