COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Magazinele americane au introdus ore speciale pentru vîrstnici

Magazinele americane au introdus ore speciale pentru vîrstnici

Mai multe lanțuri de magazine alimentare din SUA introduc ore speciale pentru persoanele în vîrstă și cele vulnerabile la coronavirus pentru a preveni răspîndirea infecției.

Comercianții cu amănuntul, nu numai din țară, dar din întreaga lume își schimbă programul pentru a permite persoanelor în vîrstă și celor cu un risc sporit de infectare cu COVID-19 să cumpere în condiții mai sigure. În SUA astfel de regim a fost introdus deja de Walmart, Target, Whole Foods și Stop & Shop. Mai multe grupuri de voluntari, inclusiv Meals on Wheels, au crescut livrarea de produse alimentare persoanelor în vîrstă.

Mai mulți retaileri au stabilit, de asemenea, limite pentru achiziționarea produselor de prima necesitate, cum ar fi dezinfectante, scutece, orez, paste și ouă.


Conform unui studiu recent realizat de Centrul Chinez pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, acest virus a afectat cel mai grav persoanele în vîrstă cu boli cronice. Datele denotă de asemenea faptul că riscul de deces din cauza bolii crește odată cu vîrsta.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load