COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Imaginea lui Iisus, descoperită într-o creangă de copac tăiată (FOTO)

Imaginea lui Iisus, descoperită într-o creangă de copac tăiată (FOTO)

Un bărbat din Brazilia crede că a descoperit imaginea lui Iisus Hristos într-o creangă tăiată.

Descoperirea a fost făcută de un angajat al serviciului de întreținere de la primăria din Itaquirai, Brazilia, într-o creangă de copac tăiată cu drujba, informează paranteze.md.

Odimar Souza a fost intrigat de descoperire și a luat o parte din creangă cu el acasă. Imaginile publicate de el pe o rețea de socializare s-au viralizat.


Reacțiile sînt împărțite. În timp ce foarte mulți oameni cred că în creangă apare imaginea lui Iisus, alții nu sînt convinși sau resping această idee. „Acesta este un semn! Citește Biblia”, i-a recomandat un utilizator de Facebook lui Souza.

„Oameni buni, acela este Voldemort!”, a scris o altă persoană, făcînd referire la personajul din universul „Harry Potter”. „Este doar o pată. Întoarce-te la muncă”, a mai scris cineva.

Biserica din Itaquirai nu a făcut, deocamdată, declarații.

Potrivit lui Fabiano Izidoro, un biolog, pata ar putea fi legată de distrugerea celulelor copacului în timpul creșterii sau de elemente chimice care au fost absorbite la un moment dat.

„De aceea este necesar să vedem unde a crescut această plantă, în ce tip de sol și ce nutrienți a absorbit”, a mai spus Izidoro.

Oamenii au impresia frecvent că văd chipul lui Iisus în locuri neașteptate. Un cuplu din Chambersburg, Pennsylvania, susţine că în ecografia făcută copilului pe care îl aşteptau a apărut chipul lui Iisus. Cei doi viitori părinţi, Alicia şi Zac Smith, susţin că nu sînt foarte religioşi, dar imaginea le-a oferit un sentiment de linişte.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load