COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Fosta iubită a miliardarului Jeffrey Epstein, arestată

Fosta iubită a miliardarului Jeffrey Epstein, arestată

Ghislaine Maxwell, fosta iubită a lui Jeffrey Epstein, acuzată de mai multe dintre presupusele victime ale acestuia că a contribuit la recrutarea lor, a fost arestată joi în Statele Unite şi acuzată de trafic de minore, la aproape un an după sinuciderea în închisoare a cunoscutului miliardar newyorkez, informează Agerpres.

Fiica magnatului britanic Robert Maxwell, în vîrstă 58 de ani, a fost arestată “fără incidente” în localitatea Bradford, din New Hampshire, a declarat pentru AFP un purtător de cuvînt al FBI din Boston. Ea urma să apară în cursul zilei în faţa unui judecător federal.

Potrivit rechizitoriului, fosta iubită a miliardarului va fi inculpată cu şase capete de acuzare, inclusiv de trafic de minore, pentru că l-a ajutat pe Epstein să comită numeroase agresiuni, dintre care unele petrecute cu aproape 20 de ani în urmă.


Procuratura din Manhattan a anunţat organizarea unei conferinţe de presă la prînz (16.00 GMT) pentru a prezenta capetele de acuzare împotriva acestei femei care s-a aflat în fruntea listei presupuşilor complici ai magnatului din momentul în care acesta s-a sinucis în închisoare în august 2019.

Un purtător de cuvînt a confirmat că Maxwell a fost inculpată pentru “rolul ei în exploatarea sexuală a unor minore de către Jeffrey Epstein”.

Unele dintre presupusele victime ale lui Jeffrey Epstein au povestit că au fost “recrutate” de Ghislaine Maxwell sub pretextul efectuării de masaje.

Arestarea lui Ghislaine Maxwell reprezintă o turnură majoră în acest scandal răsunător. Jeffrey Epstein a fost o celebritate internaţională, a cărui agendă conţinea numele mai multor multe personalităţi din Europa şi Statele Unite, printre care prinţul Andrew sau fostul preşedinte american Bill Clinton, înainte de arestarea şi decesul său în celula sa din New York, în august 2019.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load