TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

China a îndemnat să fie oprită isteria cu privire la coronavirus

China a îndemnat să fie oprită isteria cu privire la coronavirus

Beijingul oficial a condamnat acțiunile unor țări care exagerează tensiunea și chiar creează panică în legătură cu coronavirusul.

În epoca globalizării, trebuie să fim obiectivi, a declarat șeful Ministerului de Externe al Chinei, Wang Yi.

"Pentru a răspunde provocărilor transnaționale în domeniul sănătății publice, trebuie fim obiectivi, să consolidăm comunicarea și coordonarea, fiecare trebuie să joace un rol constructiv. Noi nu aprobăm acțiunile unor țări care exagerează tensiunile și chiar creează panică", a declarat Wang Yi în timpul unei discuții telefonice cu șeful MAE al Indiei, Subrahmanyam Jaishankar, a anunțat RIA Novosti.


India este pentru o evaluare obiectivă și rațională a situației epidemiologice. Delhi nu susține măsurile care ar putea complica situația, i-a răspuns Jaishankar omologului său chinez. Șeful MAE al Indiei a remarcat deschiderea, transparența și responsabilitatea Chinei în această situație.

La situația din dimineața zilei de 1 februarie sînt înregistrate 11.374 de cazuri confirmate de coronavirus. Au murit 259 de oameni. În același timp, 252 de persoane au învins boala și s-au lecuit.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load