COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Acum, animalele de la grădina zoologică din Tokyo pot fi admirate online

Acum, animalele de la grădina zoologică din Tokyo pot fi admirate online

După închiderea porţilor sale publicului, animalele de la cea mai populară grădină zoologică din Japonia pot fi urmărite online sau pe reţelele de socializare, unde admiratorii postează zilnic fotografii şi clipuri care au devenit virale.

La grădina zoologică Ueno, cea mai veche din ţară, închisă la 29 februarie pentru a evita să devină un focar de contagiere cu noul coronavirus şi care va rămîne închisă pînă cel puţin pe 31 martie, ocupanţii săi pot fi urmăriţi online.

„Mă bucură să-l vă pe Lee Lee, cu aceeaşi energie”, „E la fel de drăguţ ca întotdeauna!” sînt cîteva dintre comentariile la cel mai nou videoclip, avîndu-l ca protagonist pe emblematicul urs panda Lee Lee, care a primit peste 75 de mii de vizualizări, în care acesta este văzut mîncînd tacticos frunze de bambus, transmite Noi.md cu referire la AGERPRES.ro.


Pe contul @UenoZooGardens sînt postate zilnic poze cu elefanţi, tigri sau urşi polari, însă nimeni nu-l poate eclipsa pe popularul Lee Lee.

Stîrnesc furori mai ales imaginile în care ursul panda gigant este văzut hrănindu-se şi care sînt primite cu dovezi de dragoste şi gratitudine de admiratorii lui Lee Lee, care împărtăşesc la rîndul lor aceste fotografii pe conturile lor.

Prin aceste imagini, parcul zoologic Ueno din Tokyo prezintă o imagine de aparentă normalitate şi arată starea bună de sănătate a animalelor, chiar dacă porţile sale sînt închise publicului

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...

Sondaj Toate

load