A slăbit cu 40 kg după ce n-a putut să-şi cupleze centura de siguranţă

A slăbit cu 40 kg după ce n-a putut să-şi cupleze centura de siguranţă

Incidentul s-a produs în avion, în prezenţa unui număr mare de oameni. Asher Olsen atunci s-a ruşinat atît de mult, încît a decis să se ocupe în regim de urgenţă de corpul său.


Locuitoarea din Liverpool Asher Olsen a slăbit cu un sfert din greutatea corpului său şi nu are de gînd să se oprească. În procesul dietei fata în vîrstă de 27 de ani a renunţat totalmente la chips-uri, bucate livrate acasă, dulciuri și băuturi. Istoria lui Asher a relatat-o publicaţia Mirror.Potrivit publicaţiei, în acea zi, cînd englezoaica n-a reuşit să cupleze centura de siguranţă, ea avea greutatea de 140 de kilograme. Asher a relatat că anterior a încercat deja să slăbească şi chiar s-a adresat medicilor şi psihologilor, dar dietele nu erau de folos.


Eu negam un lucru evident. Nici nu m-am gîndit că sînt atît de mare, pînă n-am urcat în avion, ca să zbor în concediu. Cînd centura nu s-a cuplat, am fost nevoită să cer în prezenţa tuturor un expandor pentru aceasta. A fost atît de înjositor, - îşi aminteşte Olsen.Ca rezultat, într-un an englezoaica a pierdut 40 de kilograme. Ea a început să arate mult mai bine, dar a simţit schimbări şi în starea sănătăţii. Potrivit spuselor lui Asher, acum pentru dînsa nu este o problemă să urce scările, deşi în trecut ea începea repede să se sufoce.


Fata are un fiu de şapte ani, pe care se ruşina să-l întîmpine de la şcoală, pentru că nu vroia să se vadă cu alte mame. Acum Olsen se simte atractivă şi pentru prima dată timp de mai mulţi ani a îndrăgit să meargă după cumpărături.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load