X 
Transnistria stiri: 1400
Preşedintele stiri: 4055

O ciocolată pe zi pentru a slăbi ?

19 apr. 02:30   Sănătate
1933 0

Studii recente au demonstrat că persoanele care consumă ciocolată tind să fie mai slabe. Cercetarea a fost realizată la Universitatea din California, sub îndrumarea specialistului Beatrice Golomb, care a constatat că oamenii care consumă regulat ciocolată în cantități moderate au un indice de masă corporală mult mai scăzut, scrie The Wall Street Journal.

Rezultatele au fost comparate cu ale persoanelor care au încercat să stea departe de ciocolată de teamă să nu se îngrașe. Explicația pare să fie una relativ simplă: pierderea greutății nu depinde doar de numărul caloriilor, ci și de compoziția acestora. Conform medicului Beatrice Golomb, caloriile din ciocolată au o compoziție care scad riscul caloriilor obișnuite de a se depune in organism sub forma de grasime.

Așadar, medicul care a îndrumat cercetarea suține că atunci cînd mănînci ciocolată, toate caloriile consumate ajung la jumătate sau chiar mai puțin.

Totuși, Beatrice Golomb susține că nu recomandă pacienților săi să consume zeci de kilograme de ciocolată pentru a slăbi. Cu siguranță la o cantitate foarte mare de ciocolată urmeaza să apară și consecințe nu doar la nivelul siluetei, ci și la nivel psihic.

Medicul consideră că este suficient ca pacienții să consume zilnic 2 - 3 pătrățele dintr-o tabletă de ciocolată neagră.

1
2
0
3
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?