COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

A cumpărat 25 de bilete de loterie și a cîștigat 125 mii de dolari

A cumpărat 25 de bilete de loterie și a cîștigat 125 mii de dolari

Un locuitor al orașului american Alexandria, Virginia, a cumpărat 25 de bilete de loterie și a cîștigat 125 de mii de dolari. Acest lucru este raportat de UPI.

La fiecare bilet, David Maiocco a notat aceleași numere: 0211. A avut noroc: această combinație a avut un cîștig în valoare de cinci mii de dolari (333 mii de ruble). De vreme ce avea 25 de bilete, a reușit să obțină de 25 de ori mai mult.

Bărbatul a aflat despre victoria sa cînd a sunat la serviciul de asistență al unui furnizor de televiziune. Așteptînd un răspuns, a verificat combinațiile cîștigătoare pe Internet. „Cînd au ajuns în sfîrșit la telefon, am răspuns doar:„ Bine ”și am fost de acord cu tot ce mi-au spus”, a spus el. - Și apoi m-am spânzurat și m-am dus direct la biroul loteriei.

În aprilie, s-a raportat că locuitorii statului american Missouri au găsit în compartimentul de mănuși al mașinii lor un bilet de loterie câștigător în valoare de 50 de mii de dolari (3,3 milioane de ruble la rata actuală). Cu banii primiți, familia a planificat o călătorie.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load