Ministrul Finanțelor dezminte afirmațiile Maiei Sandu

Ministrul Finanțelor dezminte afirmațiile Maiei Sandu

Liderul PAS, Maia Sandu, este acuzată de ministrul Finanțelor, Ion Chicu, că răspîndește informații false cu privire la salarii. 


Ministrul a precizat că Guvernul îşi respectă angajamentele sale financiare, chiar dacă tot mai mulți politicieni au prezis că după Anul Nou nu se vor plăti salariile sau pensiile.


"S-a tot prezis că după Revelion nu se vor mai plăti salarii şi pensii, apoi 'sfîrşitul lumii' l-au amînat pentru 'după alegeri', 'după Paşte'. De la momentul lansării reformei fiscale, măsura absolut necesară pentru sporirea competitivităţii economiei noastre, au tot speriat lumea cu dezastru bugetar, ca în aprilie 2019 să avem venituri la bugetul de stat cu aproape 20% mai multe ca în 2018... Au 'risipit' proiectul Prima Casă încă de la primele ore de la lansare, ca acum, să avem deja 1000 noi beneficiari", a menţionat ministrul Finanțelor, într-o postare.


Totodată, Ion Chicu a declarat că, în continuare, instituţiile care activează în condițiile autonomiei financiare vor primi suportul necesar din partea Guvernului. 


"Cît priveşte situaţia financiară a instituţiilor, care activează în condițiile autonomiei financiare, vă rog să nu vă îngrijoraţi - totul va fi bine", a scris demnitarul a scris pe o rețea de socializare. 


Recen,t Maia Sandu a declarat că profesorii vor rămîne fără salarii. 


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load