Un bărbat care spune că ”a călătorit în timp” a trecut testul la poligraf (VIDEO)

Un bărbat care spune că ”a călătorit în timp” a trecut testul la poligraf (VIDEO)

Un ''călător în timp'' care susţine că vine din 2030 a trecut testul cu detectorul de minciuni în timp ce a făcut o serie de predicţii stranii despre viitor.


Într-un videoclip publicat pe Youtube, bărbatul denumit Noah, a cărui faţă şi voce sînt distorsionate din cauza faptului că se teme că va fi '' asasinat'', face o serie de afirmaţii controversate.


Noah a prezis că Donald Trump va cîştiga şi cel de-al doilea mandat la Casa Albă, lucru ce va fi confirmat sau infirmat relativ curînd deoarece următoarele alegeri prezidenţiale vor avea loc pe 3 noiembrie 2020. De asemenea, bărbatul a mai prezis un alt lider al Statelor Unite, o persoană necunoscută pe nume ''Illana Remikee''.


Conform News, Noah a prezis că oamenii vor ajunge pe Marte în 2028, iar în acelaşi an va fi descoperită călătoria în timp şi roboţii vor prelua lumea. Bărbatul a fost supus unui interviu cu testul poligraf. Interviul începe cu întrebarea: ''Eşti cu adevărat un călător în timp din anul 2030?''


Răspunsul lui este ''da'', iar poligraful marchează acest răspuns ca adevărat. Bărbatul susţine că are dovezi clare ale spuselor sale, însă susţine că odată dezvăluite ar putea crea un paradox. El a afirmat că trebuia să spună celor aflaţi în viaţă acum tot ce ştia şi că şi-a riscat viaţa călătorind înapoi în timp. 


Noah susţine că are 50 de ani, dar a luat un medicament de întinerire pentru a reveni la vîrsta de 25 de ani. Bărbatul a mai afirmat că 2028 va fi anul în care organizaţiile private vor recunoaşte că este posibilă călătoria în timp, după ce acest aspect era cunoscut încă din 2003. 


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load