COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Femeia care și-a obligat soțul să dea cu aspiratorul: „Dacă asta e hărțuire, sînt vinovată”

Femeia care și-a obligat soțul să dea cu aspiratorul: „Dacă asta e hărțuire, sînt vinovată”

Femeia care și-a hărțuit soțul obligîndu-l să facă curat în casă zilnic s-a hotărît să vorbească după ce a ajuns la închisoare. Valerie Neal a divorțat între timp și susține doar că a vrut puțin ajutor de la soțul ei la treburile casnice, în timp ce acesta era obsedat doar de body-building.

Ea consideră că sub nici o formă nu poate fi catalogat drept „hărțuire” faptul că și-a rugat partenerul să dea cu aspiratorul sau facă ordine și să spele podelele, în timp ce ea era la serviciu, relatează The Mirror. Cuplul locuia în localitatea Catterick, North Yorkshire din Marea Britanie.

Femeia de 59 de ani a fost arestată în aprilie și a stat 17 ore după gratii, iar apoi a fost eliberată și a ajuns în fața unui judecător. Totul s-a aflat după ce soțul ei, Mike Sanders, a povestit unui amic de la sală ce îi făcea soția acasă, iar acesta a anunțat Poliția.


Divorțul dintre ei s-a pronunțat luna trecută, iar bărbatul și-a retras plîngerea împotriva fostei sale soții.

„Tot ce l-am rugat pe soțul meu a fost să dea cu aspiratorul prin casă, să-mi facă o cană de ceai și să șteargă mizeria de pe ușa de la intrare. Dacă asta e hărțuire, sunt vinovată. Dar să-mi rog soțul să dea cu aspiratorul nu e o faptă penală. Credeam că am o căsnicie solidă, dar să văd cum sînt tratată de Mike după ce am investit atîta dragoste în această relație a fost cumplit pentru mine” a declarat femeia jurnaliștilor.

Valerie are doi copii dintr-o căsnicie anterioară și acum s-a implicat într-o nouă relație, arată sursa citată.

Femeia deține o firmă de curățenie și spunea că „ura” să se întoarcă acasă și să fie nevoită să facă același lucru.

Michael Sanders a spus că fosta lui soție era supărată pentru că își petrecea ziua la sală în loc să dea cu aspiratorul sau să curețe casa, și că nu voia să mănînce mâncarea pe care el o cumpăra de la supermarket. „Știu că lumea spune că mariajul este o hărțuire în sine, dar nu asta înseamnă pentru mine o căsnicie.

Cred că era obsedată de control, dar nu știu dacă era cazul să ajungă la tribunal sau nu pentru asta. Nu trebuie eu să hotărăsc asta” a spus bărbatul.

Pentru hărțuire domestică și comportament abuziv, legea britanică prevede un maxim de 7 ani de închisoare.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load