COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Autoritățile din San Francisco au interzis țigările electronice

Autoritățile din San Francisco au interzis țigările electronice

Consiliul de supraveghere din San Francisco a interzis utilizarea în oraș a țigărilor electronice neautorizate de Administrația pentru Alimente și Medicamente (FDA). Despre asta scrie New Atlas.


Pînă în prezent, nici o companie nu a primit o licenţă FDA. Potrivit reprezentanților consiliului de supraveghere, țigările trebuie să primească autorizaţia FDA, dar autoritatea de reglementare refuză să efectueze controale pentru elaboratori. Prin urmare, autoritățile orașului au decis să interzică temporar utilizarea țigărilor electronice.


Amendamentele la legislația federală americană privind țigările electronice au fost operate în 2016. Cu toate acestea, FDA a prelungit termenul-limită pentru obținerea certificatelor de la vînzătorii de țigări electronice pînă în 2022, astfel încît „companiile să poată adresa demersuri cît mai calitative”.
Cei din San Francisco sunt de părere că o astfel de decizie ar putea avea un impact negativ asupra sănătății tinerilor, de aceea autoritățile au decis să interzică utilizarea acestor produse în oraș.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load