COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Primăria capitalei a publicat harta terenurilor scoase la vînzare

Primăria capitalei a publicat harta terenurilor scoase la vînzare

Primăria Chişinău a identificat 23 loturi de teren, care vor fi scoase la vînzare prin licitație. Acestea au fost amplasate pe o hartă ArcGis şi începînd de astăzi informația este publică și poate fi accesată, inclusiv de pe telefonul mobil, anunță Ion Ceban, primarul general al capitalei.

Harta poate fi accesată aici.

Pe hartă sînt indicate lista terenurilor scoase la licitaţie, destinaţia fiecărui lot de pămînt, adresa acestuia, suprafaţa şi preţul estimativ.


Portalul online va fi completat periodic cu alte loturi care vor fi scoase la vînzare de municipalitate.

“Informații cu privire cînd va avea loc licitația vă vom informa ulterior, acum sînt pregătite toate actele.

De acum încolo terenurile din municipiul Chişinău vor fi vîndute prin licitaţie: transparent şi cu oferirea posibilităţii de a participa orice doritor şi nu cum se făcea anterior, pe sub masă şi la un preţ derizoriu.

Astfel, am dispus ca toate obiectele în valoare de peste 80 mii de lei, să fie scoase la vînzare, exclusiv, prin sistemul de achiziții publice MTender, unde totul se întîmplă cît se poate de transparent.
Nu voi admite abateri de la normele juridice, iar dacă voi sesiza vreo schemă ilegală de vînzare a loturilor de teren în capitală, voi sesiza Procuratura Generală”, a transmis edilul Chișinăului.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load