UPDATE: Percheziții la Primăria capitalei - 5 persoane au fost reținute

UPDATE: Percheziții la Primăria capitalei - 5 persoane au fost reținute

UPDATE 12:25 Cinci persoane au fost reţinute în urma percheziţiilor de azi în dosarul care vizează ilegalităţi comise în domeniul construcţiilor.


 Grupul este suspectat de trafic de influenţă asupra unor persoane publice din cadrul SCT Chişinău şi ai Primăriei.


Operaţiunea continuă.

UPDATE 10:32CNA şi procurorii anticorupţie efectuează percheziţii pe mai multe adrese din Chişinău, inclusiv în incinta Primăriei capitalei şi la Oficiul cadastral teritorial Chişinău.


Solicitată de NOI.md, purtătorul de cuvînt al CNA, Angela Starinschi, a declarat că acţiunile au loc într-un dosar privind ilegalităţile comise de către un grup de persoane în domeniul construcţiilor.


Cu amănunte vom reveni pe parcursul zilei.

09.28 Oamenii legii desfășoară la această oră percheziții în incinta primăriei capitalei, comunică Noi.md.


Informația  fost confirmată de primarul general interimar, Silvia Radu, care a salutat acțiunile polițiștilor, precizînd că funcționarii implicați în ilegalități trebuie să plătească. Ea nu a spus însă unde anume au loc perchezițiile, și nici cine este vizat.


„Avem ”oaspeți” în incinta Primăriei Chișinău. Organele abilitate desfășoară percheziții și cercetări în cadrul unui dosar. Le urez succes și le doresc să scoată la iveală toată mizeria care s-a adunat decenii la rînd în Primărie. Vinovații trebuie să plătească”, a scris Radu pe o rețea de socializare.


 


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load