COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

O gaură de pe strada Cornului din Capitală, reasfaltată din banii municipalităţii

O gaură de pe strada Cornului din Capitală, reasfaltată din banii municipalităţii

Epopeea unei găuri în asfalt de pe strada Cornului, din sectorul Buiucani al Capitalei, pare să ajungă la final. După ce anterior presa a semnalat problema şi a scris că lucrările de astupare au fost efectuate necalitativ, drumarii au intervenit în acest weekend. Despre aceasta a anunţat şeful Direcţiei transport şi căi de comunicaţie, Adrian Boldurescu, în urma şedinţei săptămînale a Primăriei.

"Acolo problema este a unui agent economic care s-a conectat la comunicaţii. Nu a respectat normele de restabilire a drumului. Aveţi dreptate. Acolo se intervine pentru a doua oară. Intervenim noi, municipalitatea şi cheltuim banii noştri. Ar trebui să răspundă agentul economic pentru că nu a executat lucrările calitativ", a spus şeful Direcţiei transport şi căi de comunicaţie, Adrian Boldurescu.

Boldurescu a mai declarat că reprzentanţii Direcţiei transport şi căi de comunicaţie lucrează la crearea unui site, unde va fi plasată informaţia despre starea drumurilor din Capitală. De asemenea, chișinăuienii vor putea sesiza autorităţile în cazul în care lucrările de reparaţie vor fi efectuate necalitativ sau dacă pe o porţiune de drum apare o gaură.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load