Mai mulți agenți economici au fost prinși cu mîța în sac

Mai mulți agenți economici au fost prinși cu mîța în sac

O inspecție instituită de către primarul general interimar al municipiului Chișinău, Silvia Radu, și reprezentanții unor întreprinderi municipale au scos la iveală mai multe nereguli, notează NOI.md.


Potrivit primăriței, un control realizat sîmbătă în sectorul Rîșcani al capitalei, la mai mulți agenți economici, a scos la iveală mai multe nereguli.


„Multe buticuri sînt conectate direct la Întreprinderea Municipală „Lumteh”, ceea ce este inadecvat. „Lumteh” nu este prestator de servicii. Sînt sigură că în spatele acestor conectări stau lucruri care presupun cheltuieli bugetare”, a menționat Silvia Radu în cadrul ședinței operative de astăzi a serviciilor Primăriei.


Mai mult decît atît, primarul interimar a atenționat că multe dintrw aceste gherete nici măcar nu dispun de un contor electric, care ar înregistra consumul, fapt absolut intolerant.


„Toate intreprinderile municipale, ocupați-vă cu ce trebuie, dar nu cu ceea ce nu ține de voi. Sper să se facă regulă cît mai rapid. Și așa banii care vor fi economsiți vor fi direcționați spre iluminarea străzilor”, a punctat Silvia Radu.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load