COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Încă un parc din capitală intră în reparație (FOTO)

Încă un parc din capitală intră în reparație (FOTO)

În Parcul din str. Miron Costin din sectorul Rîşcani au început lucrările de reabilitare.

Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook. Potrivit acestuia, muncitorii demontează pavajul vechi pe o porţiune din aleea centrală, urmînd ca acolo să fie pus unul nou.

„De ce facem acest lucru? Deoarece avem porțiuni, unde sînt tasări în pavaj, din motiv că este vechi și pe alocuri se surpă, iar în scurt timp riscăm să avem un parc nou, modern, dar cu pavaj deteriorat, așa cum este pe marginea parcului. Iată pentru a nu face totul, după care să ne întoarcem peste un an cu noi reparații, modernizăm în ansamblu parcul”, spune Ceban.


Totodată, pe aleile secundare ale Complexului Comemorativ „Feciorilor Patriei – Sfîntă Amintire”, vor fi reabilitate bordurile şi pavajul pe porţiunile, unde acestea sînt deteriorate, în unele locuri va fi reamenajat pavajul scos din zona centrală a parcului.
„Reparat va fi și havuzul, iar în parc va fi instalat un sistem automatizat de irigare, dar şi iluminat public modernizat. Unul cîte unul, parcurile şi scuarurile din capitală intră în reparaţie.”, a punctat edilul.

Lucrările se vor încheia la toamnă.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...

Sondaj Toate

load