COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Demisii la Primărie: Doi șefi de direcții au plecat din funcții

Demisii la Primărie: Doi șefi de direcții au plecat din funcții

Demisiile se țin lanț în cadrul mai multor instituții de stat, inclusiv la Primăria capitalei. Şefa Direcției generale finanţe, Olga Ursu, şi şeful Direcției transport public și căi de comunicație, Octavian Lungu, și-au prezentat cererile de plecare din funcții.

Potrivit purtătorului de cuvînt al Primăriei, Vasile Chirilescu, aceştia au demisionat din propria iniţiativă. Șefa Direcției generale finanțe, Olga Rusu a fost desemnată cîștigătoare a concursului pentru funcția respectivă la 4 aprilie 2018. Pînă a ocupa şefia Direcţiei, Olga Ursu a fost consiliera fostei primare interimare a capitalei, Silvia Radu. Anterior, Ursu a activat într-o companie privată cu capital străin.

Octavian Lungu a devenit şef al Direcției transport public și căi de comunicație la 29 martie, curent, prin dispoziția fostului edil al capitalei, Ruslan Codreanu. Pană a deveni şef al Direcţiei, Lungu a ocupat funcţia de director în cadrul Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) din ianuarie 2014.


După demisia celor doi, interimatul funcţiilor vor fi ocupate de şefii adjuncţi ai direcţiilor. Adrian Talmaci, noul primar interimar al Chişinăului, urmează să semneze o decizie în acest sens în următoarele zile.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load