COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Meserii Ciudate Alese de Foști Mari Sportivi ©

Meserii Ciudate Alese de Foști Mari Sportivi

Suntem în permanență conectați cu ce fac sportivii noștri preferați cât timp sunt în lumina reflectoarelor. Dar câți dintre noi ne-am întrebat ce aleg să facă aceștia după ce se retragă din activitatea sportivă. Iată că 1xBet abordează acest subiect și vă oferă posibilitatea de a arunca un ochi în viața marilor sportivi și meseriile sau hobby-urile pe care aceștia le-au descoperit după ce au renunțat la sport.

Mike Tyson Crește Porumbei

Probabil că pe aceasta o știați deja dar Mike Tyson, unul dintre cei mai mari boxeri ai lumii, a dezvoltat o pasiune pentru porumbei după ce a părăsit definitiv ringul în 2005. E drept, această pasiune a fost cunoscută fanilor lui Tyson încă de când acesta mai boxa dar odată cu timpul în plus, pasiunea a luat contur. Mike nu doar crește porumbeii dar îi pregătește pentru curse și tot felul de competiții. Chiar dacă încă nu există pariuri online pe cursele de porumbei, poți conta pe 1xBet pentru o gamă largă de sporturi.

Shaquille O'Neal - O Mulțime de Meserii după NBA

De patru ori campion în NBA, așa cum mulți pasionați de go bet pariuri deja știu, Shaq a cunoscut succesul și după ce nu a mai activat pe terenul de baschet. Pentru p scurtă perioadă acesta a fost agent de poliție, dorind să dea ceva înapoi comunității. Apoi, Shaquille și-a arătat interesul către industria cinematografică unde a apărut în peste 20 de filme. Cu toate astea, nicio casă de pariuri online nu putea să prezică succesul fenomenal cunoscut de O’Neal în rap. Jucătorul a înregistrat un album numit Shaq Diesel care a primit discul de platină, un rezultat ce ar atrage invidia multor muzicieni.

Paolo Maldini și Christiano Vieri s-au Orientat Către Modă

Chiar dacă nu mai puteți paria pe ei la casa de pariuri 1xBet, fotbaliștii marcanți ai perioadei 1990 - 2000, Vieri și Maldini nu au stat degeaba după ce s-au retras din fotbal. Brandul numit Sweet Years s-a bucurat de un succes formidabil și încă merge foarte bine. Compania de modă creează haine de stradă pentru bărbați, femei și copii dar nu a ezitat să-și încerce norocul cu costume de baie și chiar .. prezervative.

Este interesant să aflăm ce fac sportivii noștri preferați atunci când părăsesc terenul de sport și iată că în multe cazuri sunt lucruri de care nu am fi aflat niciodată. Ca întotdeauna, puteți conta pe bet pariuri 1xBet pentru a fi la curent cu cele mai interesante informații din lumea sportului. Puteți găsi cote extraordinare și multe alte informații folositoare la 1xBet.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load