COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Maximum: Frigiderile Toshiba - simte prospețimea adevărată! ©

Maximum: Frigiderile Toshiba - simte prospețimea adevărată!

Acum poţi cu încredere lăsa produsele tale anume lor

Ştim cu siguranţă cît de important este să-ţi păstrezi prospeţimea delicateselor preferate în astfel de zile călduroase. Acum nu mai trebuie să-ţi faci griji pentru prajitura ta iubită. Sau poate după antrenamentul de dimineaţă brusc ţi-ai dorit o băutură răcoroasă. Ele sunt în loc sigur. Tot ce trebuie să faci este să ai încredere în creatorii frigiderilor Toshiba, deoarece tehnologiile lor dezvoltate corect, corespund tuturor aşteptărilor.

Şi totuşi de ce Toshiba? Una dintre tehnologiile cheie a companiei — sistemul de eliminare a bacterilor Plasma Pure. Acest sistem va permite sa menţineţi aerul în frigider proaspăt, distrugînd bacteriile şi descompunînd gazul etilen, ceea ce contribuie la deteriorarea rapidă a legumelor şi fructelor. Plasma Pure descompune etilena în dioxid de carbon şi apă iar ionii încărcaţi negativ, formaţi de sistem, distrug bacteriile. Tehnologia Alloy Cooling 360, care se bazează pe un aliaj metalic special, vă permite să răciți interiorul frigiderului mult mai rapid și mai uniform. Această tehnologie împreuna cu sistemul Cool Air Wrap, un flux multilateral de aer purificat, elimină mirosurile puternice din frigider. Toate acestea permit produselor să menţină prospeţimea mult mai mult decît în alte dispozitive. O altă comoditate în viaţă de zi cu zi este că chiar şi cele mai mari şi puternice frigidere ale acestui brand au un nivel de zgomot nu mai mult de 42Db, ceea ce este destul de bine pentru o astfel de tehnică. Şi asta încă nu e tot! Designul comod al rafturilor produs de inginerii japonezi oferă posibilitatea de a utiliza întreaga suprafaţă şi asigură un acces confortabil la orice din frigider, iar controlul inteligent cu panoul digital îţi va simplifica viaţa. Datorită tehnologiei Ultra-Space, pereţii laterali sunt mai subţiri, ceea ce înseamnă că creatorii companiei Toshiba au reuşit să crească volumul intern mai larg şi mai profund, menţinînd în acelaşi timp dimensiunele externe. Folosind tehnologia Dual Temp Control, un sistem de control al temperaturii duale asigură circulaţia uniformă a aerului rece în fiecare parte a frigiderului.

Acum prospeţimea produselor tale va rămîne pentru mai mult timp. Utilizarea comodă a boxelor te va face să le deschizi iar şi iar, deoarece alunecarea lor lină te va impresiona din prima. Nu, nu am uitat şi nici de designul lor rafinat. Culoarea deosebită, Morandy Gray este o frumusețe adevărată, care cu siguranţă îţi va sublinia designul bucătăriei tale. În acelaşi timp frumos şi reţinut, frigiderul GR-RB308WE-DMJ(06) cu capacitatea de 325 litri te va face sa te bucuri de el în fiecare zi. Doreşti mai mare? Acest frigider GR-RB360WE-DMJ(06) cu capacitatea 350 litri — anume pentru tine. Tu nu ai să dorești să te desparți de el pe mult timp , pentru că o să vrei să-l reumpli în fiecare zi cu bucatele tale preferate. Şi mai mare? Suntem gata pentru asta. Îţi prezentăm două frigidere absolut perfecte, în care pur şi simplu ai să te înfragosteşti. SideBySide GR-RF646WE-PMS(06) cu un sitem de invertor dual, care reduce consumul de energie cu 20%, asigură funcţionarea liniştită şi prelungeşte durata de viaţă a dispozitivului. Capacitatea imensă conține 26 zone independente pentru depozitarea produselor diverse. Deasemenea frigiderul are o aşa numită zonă variabilă, care permite să transformi unul dintre congelatoare în frigider pentru a găzdui alţi 96 litri de alimente proaspăte. La temperaturi cuprinse între -18 ° C şi 7 °C vei putea păstra legume, fructe, peşte şi carne într-un singur compartiment. Și pentru ca carnea și peștele să fie întotdeauna în condiții ideale, fără înghețare profundă până la 5 zile, compania Toshiba propune modelul SideBySide GR-RF532WE-PMJ(06) cu o zonă de răcire separată și cu două congelatoare orizontale pentru o utilizare și mai convenabilă. Iar sistema unicală Dual Sistem, care controlează temperatura răcelii a produseor: dacă Dumnevoastră ați pus bucatele calde, numai ce preparate în frigider, această sistemă direcționează aerului rece astfel încât să-l răcească cât mai repede la o temperatură dată.

Toshiba - design și calitate japoneză!

Vino la Maximum, cumpără orice produs în valoare de peste 300 de lei și primește imediat un card de reducere de 5%, de care beneficiaţi la următoarea achiziție.

Orice cumpărătură la Maximum în sumă de peste 500 de lei, pe perioada 01 iunie - 27 iulie, garantează participarea la TOMOLA cu 24 de SUPER CADOURI și premiul principal- AUTOMOBIL Renault Megane Business Plus. Nu rataţi șansa!

Nu uitați că la fiecare sfîrşit de săptămînă avem Weekend la maximum! Dublăm TOATE reducerile la cardurile de discount! Astfel doar în weekend cardul dvs. de 5% se transformă în 10% economii.

Comandați online modelul preferat, iar consultanții noștri vor fi bucuroși să vă povestească despre toate beneficiile apelând la (022) 54 54 54.

Cumpărături plăcute!

Doar MAXIMUM.

Comandă online: maximum.md / 54-54-54.
Alătură-te pe rețelele de socializare: Facebook / Youtube / Instagram / OK.ru

Nu rata:Cadouri / Produse noi / Cel mai bun preț / Top Vânzări / Numai la noi /

Recomandăm / Reduceri

maximum.md

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load