COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Maximum: Cadouri și reduceri la tehnica Whirlpool ©

Maximum: Cadouri și reduceri la tehnica Whirlpool

Primăvara – este nu doar anotimpul renașterii, ci și o perioadă de surprize plăcute din partea echipei Maximum și unul din partenerii noștri preferați, corporația Whirlpool, cel mai mare producător de electrocasnice din lume.

Compania americană, fondată în 1911, demonstrează pe parcursul multor ani, o înaltă calitate și un design excelent al celor mai buni reprezentanți din industrie.

Centrul de atracție al oricărei bucătării este, fără îndoială, frigiderul încorporabil Whirlpool ART9811/A++SF. Tehnologia 6TH SENSE nu numai asigură că produsele tale își vor păstra aspectul și gustul excelent mai mult timp decât într-un frigider obișnuit, ci și vor economisesc energie.
Filtru de înaltă tehnologie cu componente antibacteriene, prin care trece aerul care circulă, captează și îndepărtează impuritățile, elimină bacteriile și ciupercile care provoacă mirosuri neplăcute și contaminează produsele.
În fiecare dintre detaliile sale sunt resimțite, grija și atenția experților.

Dar în asortimentul nostru, o mare parte este ocupată de frigiderele Whirlpool de sine stătătoare . Printre ele, se evidențiază frigiderul cu congelator jos Whirlpool W9931DBH, cu tehnologie Total No Frost, care nu necesită decongelare, ceea ce înseamnă ca veți avea mai mult timp liber. Iar datorită funcțiilor de înghețare rapidă și răcirii accelerate după deschiderea ușii, compania îți garantează o prospețime de durată a produselor.

Iar dacă cumpărați un frigider Whirlpool, veți primi cadou, un aspirator cu sac!

Mașina de spălat vase încorporabilă Whirlpool WSIC3M27C va deveni un ajutor indispensabil în orice casă. S-a dovedit demult, că utilizarea mașinii nu este doar fizică, ci și din punct de vedere economic mult mai profitabilă decât o spălare manuală. Capacitatea sa maximă e constituită din 10 seturi, dar datorită tehnologiei Multi Zone poți alege un coș anumit, în funcție de tipul și gradul de contaminare a vaselor și să îl folosești doar pe el.

În asortimentul nostru puteți alege o mașină de spălat vase mai spațioasă, de exemplu mașina Whirlpool WRIC3C26. Ea este capabilă să facă față celor 14 seturi de vase în același timp, fără curățare prealabilă. Tehnologia 6TH Sense asigură cel mai bun rezultat în lupta cu orice tip de murdărie.

Achiziționând una dintre mașinile de spălat vase Whirlpool, primești cadou un detergent sub formă de pastile și detergent lichid pentru viitoarea ta mașină Whirlpool.

Următoarea categorie din lista super-ofertelor, este gama largă de tehnică încorporabilă pentru gătit.

Suprafața plitei încorporabille pe gaz Whirlpool GMA6422 / IXL din oțel, datorită tehnologiei inovatoare iXelium, mereu te va încânta cu strălucirea și curațenia sa. Această nano-acoperire specială, protejează metalul plitei de la îngălbenire și pete nedorite. Iar cuptorul electric încorporabil Whirlpool AKZ96270 / IX cu grătar, care are regimul de pregătire pe aburi și 16 programe, va fi un complect excelent, pe care îl poți achiziționa și separat.

Sau poți alege un set într-un design strict minimalist, realizat din sticlă securizată.

Suprafața plitei încorporabile pe gaz Whirlpool POW64D2/NB este ușor de curățat de pete. Iar gradul său ridicat de siguranță se datorează sistemelor de aprindere electrică și control al gazelor. Arzătoarele unice Direct flame asigură un control instantaneu și precis al temperaturii.

Cuptorul electric încorporabil Whirlpool W9OM24MS2P Smart, cu touch control, o gamă largă de rețete automate și siguranță a ușei din sticlă triplă, te va încânta atât pe tine, cât și pe cei dragi cu mâncare delicioasă și un design impecabil.

Și, desigur, nu am uitat de cadouri, cumpărând una din modelele de plite încorporabile pe gaz, marca Whirlpool, vei primi o tigaie Rondell RDA-893 Urban. Iar la achiziția unui cuptor electric încorporabil Whirlpool, durabila tigaie Rondell RDA-763 Grill cu acoperire antiaderentă Xylan Plus, constituită din două straturi.

Nu uita, promoția este valabilă până pe 15 mai 2020!

Comandați online modelul dvs. preferat, iar consultanții noștri vor fi bucuroși să vă povestească despre toate avantajele produselor, apelând la (022) 54 54 54.

Bucurați-vă de cumpărături și multă sănătate! Vă reamintim că serviciul de livrare Maximum funcționează maximal rapid și în conformitate cu toate standardele de siguranță sanitară.

Doar MAXIMUM.

Comandă online: maximum.md / 54-54-54.
Alătură-te pe rețelele de socializare: Facebook / Youtube / Instagram / OK.ru

Nu rata:Cadouri / Produse noi / Cel mai bun preț / Top Vânzări / Numai la noi/Recomandăm / Reduceri

maximum.md

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load