COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

INNOVATIC FEST ROBOSHOW - deschis pentru publicul larg! ©

INNOVATIC FEST ROBOSHOW - deschis pentru publicul larg!

Astăzi, 1 martie, INNOVATIC FEST ROBOSHOW și-a deschis ușile pentru a oferi cele mai inedite experiențe. Festivalul debutează cu show-ul internațional al robotului TITAN, care vine la Chișinău pentru doar 10 zile. Show-rile acestuia sunt calificate de spectatori amuzante până la isterie.

Dmitrii Sergheev, director, INNOVATIC FEST ROBOSHOW: “Cu adevărat este spectaculos! Este uriaș, are 2.40 metri în înălțime și este foarte haios. Este vedeta mai multor emisiuni TV și protagonistul a peste 20 de evenimente internaționale printre care se numără Grand Prix de Formula 1 din Abu Dhabi. A încins publicul pe aceeași scenă cu Rihanna sau Will Smith și a deschis Jocurile Olimpice de la Soci. Cu siguranță la show-urile lui Titan publicul râde în hohote! Special pentru Moldova a învățat limba română.”

Este de menționat faptul că cei care cumpără bilet la show-ul robotului Titan merg gratuit la INNOVATIC FEST ROBOSHOW.

Aici faci cunoștință cu robotul actor THESPIAN, PROMOBOT și prietenii lor. Te delectezi cu cântece și poezii, urmărești cum păianjenii roboți depășesc cu ușurință obstacole, salți împreună cu roboții dansatori pe ritmurile piesei ”Constantine, Constantine” și te distrezi cu vedeta expoziției de inovații din Las Vegas 2019, cățelul Aibo.

Te așteaptă peste 30 de roboți și zone interactive, VR-uri cum n-ai mai văzut până acum și toate parfumate cu aroma unei cafele servite de un robot.

INNOVATIC FEST ROBOSHOW se desfășoară pe o suprafață de 1200 de metri pătrați și are mai multe zone interactive.

Astfel, timp de două luni, la Muzeul Național de Istorie interacționezi cu tot ce înseamnă tehnologie, descoperi calitățile uimitoare ale roboților, te bucuri de experiențe inedite în zonele VR și AR și trăiești emoții de neuitat.

Special pentru INNOVATIC FEST ROBOSHOW, Orange a pregătit surprize:

Family LOVE tichet gratuit pentru toată familia la INNOVATIC FEST ROBOSHOW

Conectează Internet și TV Acasă de la Orange, pe toată durata festivalului și primește gratuit un tichet Family LOVE pentru 4 persoane (doi maturi și doi copii) pentru a merge la INNOVATIC FEST ROBOSHOW.

Vino cu toată familia, experimentează tehnologia, fă cunoștință cu viitorul!

Te așteptăm cu drag din 1 martie 2019 până pe 12 mai la Muzeul Național de Istorie. Mai multe detalii despre evenimentele INNOVATIC FEST ROBOSHOW găsești pe www.innovatic.md.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load