DigitalDay 2018 a adunat zeci de împătimiţi ai marketingului digital (VIDEO) ©

DigitalDay 2018 a adunat zeci de împătimiţi ai marketingului digital (VIDEO)

DigitalDay 2018 este evenimentul care a adunat vineri, 2 martie, zeci de persoane din întreaga ţară curioase să afle mai multe despre marketingul pe internet.

În cadrul conferinţei din acest an, principalii jucători ai pieței de publicitate și experții de top din Moldova și din alte țări şi-au împărtășit experiența și cunoștințele practice în domeniul marketingului digital, relatează Noi.md.

Participanții au avut ocazia să se familiarizeze cu analize proaspete, prognoze ale experților, avînd, totodată, posibilitatea să comunice personal cu spicherii și să vadă cazuri unice care pot fi aplicate ulterior în practică.

Rînd pe rînd, în faţa publicului au apărut numeroşi spicheri care au venit cu ultimele noutăţi din domeniul marketingului digital. Potrivit lor, lumea se află într-o permanentă schimbare şi tocmai din acest motiv este necesar ca fiecare să fie la curent cu tot ce se întîmplă, mai cu seamă în domeniul care îi vizează.

„Lumea se află într-o continuă schimbare și este foarte important ca marketologii, specialiștii în IT și nu numai să fie în pas cu aceste schimbări. Da, este foarte important să fii la curent cu tot ce se întîmplă, iar scopul conferinței este anume acesta – să le oferim oamenilor informații și o imagine clară asupra lumii pentru a-i orienta într-un spațiu global digital”, a declarat Ecaterina Eroşenco, unul dintre spicherii evenimentului.

„Acest eveniment este o oportunitate pentru tinerii care vor să se lanseze sau sînt deja lansați în domeniul marketingului, mai ales că știm foarte bine că în prezent tendințele ne arată că partea offline trece pe cea online și doar pe online putem face mai multe schimbări și putem avea mai multe realizări ce țin de promovarea brandurilor și produselor din țară”, a menţionat un alt spicher, pe nume Andrei Nistor.

Cei care au participat la conferinţă spun că au plecat acasă cu un bagaj mare de cunoştinţe, avînd în vedere faptul că de aici au aflat informaţii noi, care nici pe internet nu se găsesc.

„Ceea ce mi-a plăcut la eveniment este că încă o dată s-a demonstrat faptul că oamenii fug de la TV și se duc în internet. Spicherii urmăresc tendințele mondiale și au venit cu informații din interiorul companiilor pe care le reprezintă, lucruri pe care pe internet nu le poți găsi”, a spus Nistor Lazăr, unul dintre participanţii la eveniment. 

„Am aflat mai multe lucruri despre dinamica de consum de informații online, am văzut că TV-ul scade, iar bannerele pe internet nu sînt la fel de eficiente. Și am văzut și despre eficiența video ca formă de comunicare online, care este tot mai mare și tot mai eficientă”, a specificat Artur Gurău, un alt împătimit al marketingului digital.

Digital Day este un eveniment dedicat marketingului digital care se desfăşoară anual în ţara noastră.

 

 

 

 

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Mai multe

Sondaj Toate

load