COVID-19 în MOLDOVA

Cei Mai Mari “Trădători” din Istoria Fotbalului ©

Cei Mai Mari “Trădători” din Istoria Fotbalului

Credeați că trădătorii există numai în filme sau în subiecte ce țin de politică? Ei bine, nu.

Trădătorii pot activa în orice domeniu acolo unde sunt simpatii puternice pentru diferite părți cu interese opuse. Iar atunci când un jucător de fotbal face trecerea de la o echipă la una dintre cele mai mari rivale, nu există trădare mai mare. În articolul de astăzi v-am pregătit o serie de cazuri celebre în care diverși fotbaliști și-au trădat echipele și au mers la cei mai mari rivali. .

Luis Figo

La sfârșitul anilor 90, portughezul era liderul celor de la FC Barcelona și unul dintre cei mai îndrăgiți jucători din echipa Catalană. Este lesne de înțeles că decizia acestuia de a face trecerea la Real Madrid în vara anului 2000, a fost interpretată ca o veritabilă declarație de război de către fanii Barcelonei. Chiar dacă nu erau foarte multe pariuri online la acea vreme, cota ca așa ceva să se întâmple ar fi fost astronomică. La primul „El Classico” după ce a făcut pasul la marea rivală din Madrid, fanii Barcelonei au provocat un adevărat război aruncând cu brichete, telefoane mobile și chiar un cap de porc înspre teren. Dacă s-ar fi putut face go bet pariuri pe acest eveniment, cu siguranță că unii fani catalani ar fi vrut să îl vadă pe Figo ieșind pe targă în acel meci.

Saul Campbell

„Iuda” - așa cum a fost botezat fundașul englez de fanii lui Tottenham imediat după ce acesta a anunțat că va părăsi pe cei de la Hotspurs pentru a merge la Arsenal, a avut o experiență similară cu cea a lui Figo. Deși fanii englezi au fost ceva mai diplomați în ceea ce ține de aruncatul lucrurilor spre teren, cei mai înfocați fani ai lui Tottenham au spus că nu îl vor putea ierta niciodată pe Campbell pentru acest act de înaltă trădare.

Manuel Neuer

Revenind în vremuri autohtone, avem un eveniment pe care orice casă de pariuri online ar fi vrut să-l includă în liniile sale de pariere. Toată lumea ar fi spus, dacă ar fi fost întrebată, că Manuel Neuer nu va părăsi niciodată pe Schalke04 pentru o altă echipă din Germania. Dar, iată că unul dintre cei mai buni portari ai tuturor timpului a decis să lase în urmă echipa din orașul natal pentru a trece la Bayern Munchen. Evident, transferul a provocat nemulțumiri în rândul fanilor ambelor echipe ceea ce a reprezentat o premieră.. De regulă, cei supărați sunt fanii echipei de la care jucătorul pleacă, dar de data aceasta nici cei de la Bayern n-au fost prea încântați ca un jucător de la Schalke să li se alăture. Este adevărat că evoluțiile extraordinare avute pentru echipa din Munchen au făcut ca acest lucru să fie uitat repede. Neuer devenind favoritul fanilor

Dacă sunteți interesați de astfel de povești interesante din fotbal, casa de pariuri 1xBet vă oferă posibilitatea de a explora o gamă largă de pariuri speciale, inclusiv astfel de trădări ce se mai pot întâmpla pe viitor. Dacă vreți să pariați pe tot ceea ce ține de fotbal bet, pariuri 1xBet este cea mai bună destinație.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load