COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un tînăr a alergat în vestă antiglonț la maratonul de Duminică (VIDEO)

Un tînăr a alergat în vestă antiglonț la maratonul de Duminică (VIDEO)

În uniformă „Fulger”, în bocanci și cu o vestă antiglonț care cîntărește vreo opt kilograme.

Așa arăta tînărul care a atras zeci de priviri la Maratonul Internațional Chișinău din acest an. AGORA a încercat să afle mai multe despre motivația lui Ion Chercheja, care a parcurs 42 de km în peste patru ore. Mai multe vedeți în video de mai jos.

Ion Chercheja are 32 de ani și activează la „Fulger” de 11 ani. „Am vrut să alerg ceva neobișnuit. De fapt, am dorit să reprezint brigada „Fulger”. Practic toți angajații care sînt în brigadă au aceeași pregătire și sînt gata în orice moment să intervină”, ne-a spus tînărul.


De asemenea, acesta și-a dorit să devină o sursă de inspirație. „A fost o misiune pentru mine, dedicată tinerilor care vor să se perfecționeze în sport sau dacă își doresc să activeze mai departe în Ministerul de Interne”, a explicat el.

În spatele succesului înregistrat stau antrenamentele zilnice de la „Fulger”. Mai mult, și alți colegi de-ai săi au alergat la maraton.

„Nu fiecare persoană poate întruni condițiile de a merge la o distanță lungă. Pe o distanță de 5, 10, 21 de km, desigur că orice angajat „Fulger” poate participa. În fiecare dimineață, după efectuarea apelului, angajații brigăzii practică sportul”, a declarat comandatul BPDS „Fulger”, Vasile Ivas.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load