X 
Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4030

Mărturiile unui pasager în avionul lovit de fulger

25 mar. 10:34   Societate
2555 0

Moldoveanca Sabina Cerbu a avut parte de o călătorie tensionată cu avionul. Aceasta se afla în aeronava lovită de fulger duminică, ce zbura de la București spre Chișinău. Ne-a spus că a auzit și a văzut cu ochii ei momentul în care fulgerul a lovit avionul.

„Nu a fost panică. Toți au stat liniștiți. Doar că nu prea ne-au zis de ce ne întoarcem decît din motive de siguranță, deși noi am auzit și văzut fulgerul. Nu prea au comunicat ei cu pasagerii. Am mai zburat făcînd cerc, să ardă combustibilul pînă ajungem la sol”, a spus Sabina Cerbu, transmite Noi.md cu referire la tv8.md.

Din fericire, toți pasagerii au ajuns teferi și nevătămați la sol, unde au fost preluați de un alt avion.

„La sol a venit o echipă tehnică și a zis ca nava rămîne la sol și pasagerii mutați în altă navă. Iată și toată povestea. Da, a fost stresant, e adevărat”, a relatat pasagera.

Reamintim că avionul, un Airbus A320, a decolat duminică seara de pe Aeroportul Henri Coandă, avînd destinația Aeroportul Internațional Chișinău. Cu toate acestea, la scurt timp după decolare, piloții au fost nevoiți să ia decizia de a se întoarce, ducînd aeronava pe Aeroportul Otopeni, din cauza impactului cu un fulger. În urma incidentului, toți cei 53 de pasageri au fost imediat mutați într-o altă aeronavă, un Boeing 737, care i-a dus în siguranță la destinație.

2
4
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?