Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Neymar putea să rateze finala Ligii Campionilor dintr-un motiv stupid

20 aug. 2020,, 04:30   Sport
2143 0

PSG este în finala Champions League, după 3-0 cu RB Leipzig. Dar Neymar ar putea rata meciul. A fost singurul jucător de la PSG care a făcut schimb de tricouri după meciul cu Leipzig, încălcînd protocolul UEFA. Înainte, de Final 8, s-a vehiculat că doctorii forului european vor cere 12 zile de carantină pentru un asemenea gest, transmite gsp.ro.

Surse de la UEFA susțin că nu era o obligație, ci doar o recomandare, de aceea forul european nu va deschide nicio investigație legată de acest caz. Neymar poate juca finala Ligii Campionilor.

Neymar a fost MVP în "sferturi", la 2-1 cu Atalanta, și unul dintre cei mai buni jucători marți, la 3-0 cu Leipzig, în semifinale. La cinci ani de la finala cu Barcelona, brazilianul s-a calificat din nou în ultimul act al Ligii Campionilor, oferindu-i lui PSG o premieră absolută, în luna în care clubul parizian împlinește 50 de ani de la fondare.

La sfîrșitul meciului, atacantul a făcut un gest obișnuit înaintea pandemiei. A schimbat tricoul cu neamțul Halstenberg, fundașul central al lui Leipzig. Chiar pe teren, chiar în fața arbitrului Bjorn Kuipers și a unuia dintre asistenții săi. „Centralul” și tușierul l-au privit stupefiați, iar Kylian Mbappé i-a spus apoi că nu trebuia să se expună. Din cauza coronavirusului, jucătorii nu mai au voie să facă acest lucru. A încălcat astfel protocolul UEFA și riscă să rateze finala, a anunțat The Sun.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?