Messi ajuns la cota 600, la fix 14 ani de la primul său gol pentru Barcelona

Messi ajuns la cota 600, la fix 14 ani de la primul său gol pentru Barcelona

Lionel Messi a marcat golul cu număr 600 pentru FC Barcelona, în partida cu Liverpool. Argentinianul a declarat că soarta semifinalei nu este tranșată. 

FC Barcelona a demolat-o pe Liverpool, scor 3-0, în prima manșă a semifinalelor Ligii Campionilor, Lionel Messi a reușit „o dublă”. Superstarul argentinian a ajuns la cota 600 de goluri marcate pentru catalani, în toate competițiile și a declarat la finalul confruntării că Barcelona va avea o misiune dificilă pe „Anfield Road”, în returul programat la data de 7 mai.

„Este un rezultat bun, dar am avut o ocazie rarisimă la ultima fază. Era mult mai bun un scor de 4-0. Este, într-adevăr, un rezultat bun şi acesta. Ştim că nu este totul încheiat, pentru că mergem pe un teren dificil, pe un stadion de tradiţie. A fost un meci cu ritm, solicitant, s-a jucat de la o poartă la cealaltă. S-a jucat pe contre, iar noi am intrat în acest Joc. Nu eram obişnuiţi cu asta, noi eram obişnuiţi să avem posesia şi să punem presiune pe adversar”, a spus Messi, care a vorbit și despre golul marcat din lovitură liberă.

„A fost o execuţie spectaculoasă, sînt extrem de mulţumit de felul în care am marcat.sîntem într-un moment definitoriu al sezonului şi trebuie să fim uniţi, noi, jucătorii, publicul. Să fim toţi, împreună, să nu criticăm, să mergem toţi mai departe”, mai spune Messi.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load